Paris, my love – Louise Bennetzen
When in Rome

Paris, my love

Hej venner! Som I nok ved er jeg p.t. i Paris. Det er derfor jeg ikke lige har fået lavet noget på bloggen. Har haft så travlt. De sidste par dage i Paris har vi gået og gået. I går tog vi en bus tour, for første gang. Og så var vi på et par museer. Jeg har ikke fået taget nogle særlige billeder, underligt hva? Jeg ved det. Så jeg tænkte at jeg ville lave en outfit post. Billederne er taget her i Paris, selvom man ikke rigtig kan se det. Skulle nok have valgt et bedre sted… Men det er faktisk nær Concorde pladsen. Jeg er kæmpe fan af boyfriend jeans, kunne købe hundrede par hvis det skulle være, haha. De her har jeg lige købt i H&M. Resten må jeg indrømme er købt i små butikker. Tasken er fra en læderbutik i Rom. Jakken er fra et outlet og det eneste jeg ved er, at mærket er Kelyna Paris, men kan desværre ikke finde det online. Det samme gælder for toppen som er fra Iron Italia. Men håber det kan bruges til inspiration. Vi kører hjem i morgen, og har hørt at vejret skulle blive bedre! Jeg håber alle har en god ferie! Hvad går i og laver?

Bukser: HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

When in Rome