Now in Rome – Louise Bennetzen
Maxi Dress

Now in Rome

 

Modern GirlHej venner! Som I jo ved er jeg i Rom. Det har været nogle fede dage, hvor jeg har gået og gået og så gået lidt mere. Og det er har været varmt! Op mod 40 grader. Det er anden gang jeg er i Rom, så vi har taget det lidt med ro denne her gang og set steder som ikke står på top 10 listerne. Fx har vi været oppe på en af Roms syv høje hvor der var appelsintræer. Virkeligt hyggeligt, men måske ikke ens førsteprioritet hvis man aldrig har været i Rom før. Jeg er vild med sådan noget, at sætte sig ned og tage sig tid til at kigge sig omkring. Når man er turist løber man nærmest af sted for at se mest muligt. Det kan også været sjovt, og er selv fan af det, men nogle gange er det meget godt at sætte sig ned og se sig omkring. Hvad vil du huske ved det sted du er? Jeg kommer i hvert fald ikke til at glemme det, har taget så mange billeder, som I nok skal se (nogle af) senere. Og for første gang har jeg brugt mit nye videkamera til et lille projekt, jeg har i tankerne. Nu får vi se om det bliver godt. Vi tager tilbage til vores sommerhus i morgen til nogle afslapningsdage inden jeg vender snuden mod DK igen. Hvad går I og laver?

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Maxi Dress