New in: Christmas jumper – Louise Bennetzen
The perfect Christmas dress

New in: Christmas jumper

Så er SRP-tiden endelig ovre! Jeg afleverede den her i morges, og det føltes SÅ godt. Nu kan jeg holde ferie med god samvittighed uden noget som helst at tænke på. Jeg ved godt jeg har været lidt fraværende her på bloggen de sidste par uger, det må I undskylde. Bloggen er mit kreative frirum, men jeg har simpelthen bare haft så travlt. Næsten hele 3.G på mit gymnasie tager til København i dag, og vi er hjemme torsdag. Det skal nok blive super fedt, og når jeg komme tilbage lover jeg at poste regelmæssigt som jeg plejer. Sweateren er en jeg fandt ved at se en af Zoellas videoer, ja jeg er fan. Jeg synes den var super sød, så jeg var nødt til at købe den. Man ligner jo næsten et pyntet grantræ når man har den på! Jeg er en total sucker for festlige ting heriblandt julesweatre. Hvis det også lige er dig, så kan du købe den her. Jeg håber I har en god mandag!

I’m finally done with my big school paper, turned it in this morning. I can almost smell the holidays. I’m sorry that I haven’t posted that much the last couple of weeks, I’ve just been SO busy. My class is going to Copenhagen this week but when I come back I promise I will post as usually. I found this sweater by watching a Zoella video. I thought it was super cute and bought it. You almost look like a decorated Christmas tree when wearing it! You can buy it here. I hope everyone is well!

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The perfect Christmas dress