Når man bare har brug for en pause – Louise Bennetzen
Mine fødselsdagsønsker

Når man bare har brug for en pause

Kender du det, når man bare har brug for en pause?

Sådan en dag havde jeg i tirsdags. Så jeg tog en fridag, hvor jeg absolut intet lavede. Jeg så heller ingen. Jeg havde bare brug for, at være helt alene.

Det er sjovt, for normalt kan jeg godt lide at have gang i en masse, og være sammen en helt masse. Men tirsdag vågnede jeg efter at have skrevet eksamensopgave til langt ud på natten, og kunne bare mærke, at jeg ikke skulle lave noget.

Så jeg sov længe. Jeg så Sex and the City. Jeg gik en tur. Jeg gik tidligt i seng. Og verden gik ikke under.

Mens jeg gik rundt i Frederiksberg Have om eftermiddagen, lagde jeg mærke til, hvordan andre også gik og nød solen. Og jeg indså (en lille smule til min skræk), at jeg aldrig føler, jeg har tid til at tage en pause. Jeg føler ikke, jeg har tid til at slappe af.

Men hvad er det egentligt, jeg har så travlt med? Det er jo ikke fordi min verden falder sammen af, at jeg tager en fridag. Realiteten er jo, at verden bare fortsætter. Og så kan jeg fortsætte hvor jeg slap dagen efter.

Så hvorfor er det så svært at tage sig tid til at tage en pause?

Det kan jeg nok ikke helt svare på, nu hvor jeg selv har problemer med det. Men det burde jo ikke være svært, at lytte til sig. For man ved godt selv, når man har brug for at slappe lidt af.

Så jeg tror min opfordring med det her indlæg er: Tag pauserne. For det er sgu nok i bund og grund, når du trækker vejret, at du indser, hvor godt du har det.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine fødselsdagsønsker