My Fall Vacation ’16 – Louise Bennetzen
Oversized Shirt and Ripped Jeans

My Fall Vacation ’16

Hej venner! Jeg ville lige vise jer lidt billeder fra min ferie. Vi har haft huset siden 2001, så ja, jeg har været her mange gange. Og på en måde er det lidt som at komme hjem, når man kender stederne så godt. Billederne her er fra Cannes, som vi besøger, måske lidt for tit. Her er der både shopping, den dyre og flotte promenade samt en gammel bydel med markeder og små hyggelige butikker. Jeg tager med flyet hjem til Danmark i aften, og så har jeg lige søndagen for mig selv, inden jeg skal starte på arbejde igen mandag. Hvad har I brugt den sidste uge på?

Hi guys! I wanted to show you some pictures from my vacation. We’ve had the house since 2001, so yes, I’ve been here a lot. And in a way it’s a little like coming home, when you know the places so well. The pictures are from Cannes, which we visit maybe just a little too often. Here’s both shopping, the beautiful but expensive promenade along with the old part of town with markets and small cute stores. I’m taking the plane home to Denmark tonight, and then I have the Sunday to myself until I have to start work again monday. How have you spent the week?

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oversized Shirt and Ripped Jeans