Mit Studentergilde – Louise Bennetzen
Jeg er student!

Mit Studentergilde

Hej venner! Som de fleste af jer nok ved, er jeg blevet student tirsdag i sidste uge. Det betyder også at tiden har stået på studentergilder, byture, dimensionsfest, translokation og studenterkørsel. I dag er den første dag hvor jeg ikke har skullet noget som helst siden jeg blev student. Så efter jeg har fået sovet længe efter studenterkørslen i går, ryddet op og pakket til sommerferien, tænker jeg at jeg lige vil dele nogle af billederne fra mit studentergilde i lørdags.

Det var en hyggelig lille fest hvor jeg havde inviteret familie og nogle af mine venner. Det blev holdt på den lokale golfklub. Vi fik lidt mad og bagefter var vi ude og slå ud på driving rangen. Desværre regnede det det meste af tiden, men der var lige en pause på en times tid som vi udnyttede. Som I kan se på billederne var der dog også nogle der valgte at blive inde og spille Trivial Pursuit Disney i stedet, det siger så meget om mine venner, haha. Ja, de er dejlige. Bagefter var der dessert, og jeg må sige at det var et af de lækreste dessertborde jeg længe har set. Kokken sagde at det var hendes speciale, men jeg var godt nok imponeret. Og det smagte så godt!

Efter desserten stod den bare på hygge, snak og lidt musik. Det var faktisk lækkert med en pause fra drukfesterne. Der var et par veninder der tog med hjem og fik pizza. Efter et par timers hygge var vi nogle venner der fandt ud af, at vi da lige skulle i byen, så vi tog til Vejle, da der ikke er så meget by at gå i her i Grindsted. Jeg havde en veninde med som jeg ikke har set så meget her på det sidste, men vi gik godt nok amok på dansegulvet sammen, haha! I morgen skal jeg til endnu et studentergilde. Er der andre studenter derude, der også har travlt? Eller måske nogen der har prøvet det? Jeg håber I har en skøn aften!

***

Hi guys! As most of you probably know I graduated high school Tuesday last week, which means that I’ve pretty much just been partying the last week. Today is the first day since I graduated that I’ve had a day off, so I thought I would show you some pictures from my graduation party. It was a cozy little get-together with friends and family.

We got some food and since it was held out in the golfclub we hit a few balls at the driving range. Or some of us did, others stayed in and played Trivial Pursuit Disney in stead. It says so much about my friends, haha! They are so great. Afterwards we got dessert. It was so delicious. The cook had made an entire cake table. We ate dessert, talked and listened to music. A couple of my girlfriends came back to my house to get some pizza. After a few hours of fun just us, we decided to go out. It was so much fun, and we literally danced all night. Tomorrow I have another graduation party to go to, but what are you guys up to?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er student!