Miss Danmark Velgørenhedsgalla – Louise Bennetzen
This week #3

Miss Danmark Velgørenhedsgalla

Hej piger, hvis I har fulgt med herinde på bloggen ved I, at min lillesøster er Miss Danmark finalist. Jeg synes, det er mega sejt gået af hende, og krydser selvfølgelig alt hvad jeg har, for at hun vinder på næste onsdag, hvor vinderen bliver kåret.

I løbet af konkurrencen er der forskellige delkonkurrencer og events og et af dem er deres velgørenhedsgalla, der blev holdt i søndags. Det var jeg så heldig at blive inviteret med til af min søster.

Det blev holdt på en restaurant, der hed Pincho Nation, og som er en super lækker lokation. Dresscode var selvfølgelig lang kjole og stiletter. Det er jo ikke noget man får lov til at tage på hver dag, så jeg gik all in, som I nok kan se fra billederne. Aftenen bød på en lille velkomsttale, middag i form af fem miniretter en dessert og til sidst dans. Pengene fra middagen gik til at hjælpe familier med kræftramte børn, så det var et virkelig godt formål at få lov til at støtte.

Jeg tror ikke jeg vil sige så meget andet. I kan jo se lidt af det fra billederne, selvom jeg desværre ikke kunne få et godt billede af det lækre mad på grund af lyset. Jeg skal nok opdatere jer på, hvordan det kommer til at gå til afgørelsen på onsdag.

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

This week #3