Mine planer i julen – Louise Bennetzen
Det er jeg taknemlig for

Mine planer i julen

Glædelig jul søde piger (og fyre, hvis I læser med). Jeg håber, I havde skøn aften i går, og at I har nogle hyggelige dage foran jer. Jeg havde selv en super dejlig aften. Vi var bare min lille familie – min mor, far, lillesøster og mig. Og så kom Mark, da aftenen var ved at være slut.

Selvom det er jul, skal I da ikke snydes for en lille opdatering på min uge. Men I får den lige i en lidt anden udgave end det sædvanlige “This Week” indlæg. Det håber jeg, at I kan leve med.

I dag holder min familie julefrokost med nogle af mine forældres gode venner. Og så er Mark og min lillesøsters kæreste selvfølgelig også inviteret. Jeg må ærligt indrømme, at jeg glæder mig virkelig meget til alt den lækre mad. Og så er julefrokoster bare noget af det hyggeligste der findes, hvis du spørger mig.

I aften skal jeg så ses med nogle venner fra gymnasiet og i morgen skal jeg til julefrokost hos Marks familie. Der bliver vi vildt mange, nok omkring 20. Så det bliver også super hyggeligt.

Den 27. skal jeg ses med en af mine gode veninder, som jeg ikke har set i evigheder. Den 28. skal jeg til julefrokost i Aarhus hos noget af min familie. Og den 29. kommer min moster, kusiner og fætre forbi til lidt hygge.

Jeg ved ikke helt, hvornår jeg tager tilbage til København endnu. Enten bliver det den 29. eller den 30. Mark og jeg får nemlig et par gæster til mad nytårsaften, så vi skal også nå at handle ind. Men nu har I hvert fald et lille indblik i, hvad jeg skal I juledagene. Hvad er jeres planer?

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er jeg taknemlig for