Mine Nytårsplaner – Louise Bennetzen
Ny skin care rutine mod akne

Mine Nytårsplaner

Hej piger, nu hvor det er årets sidste dag. Så vil jeg da lige sige godt nytår. Jeg håber I har nogle festlige eller hyggelige planer for i aften.

Jeg glæder mig selv vildt meget. Mark og jeg får et par venner over til mad. Mark er gået all in med en 3-retters menu. Ja, det er ham, der står for madlavningen i det her hjem. Han har så til gengæld uddelegeret oppyntningen til mig, haha. Bagefter skal vi til en stor fest allesammen hos en af mine veninder. Det er en temafest, så vi har faktisk brugt ret lang tid på, at finde det helt rigtige kostume. Men jeg tror vi har dem nu. Temaet er “År 3000”, så jeg glæder mig faktisk også til at se, hvad alle andre har på. Jeg har aldrig før været til sådan en stor temafest. Jeg tror vi bliver omkring 80 mennesker i en lejlighed i indre København. Det skal nok blive hammer godt. Jeg glæder mig i hvert fald.

Men nu tror jeg faktisk kun, at der er én ting tilbage at sige. Nemlig godt nytår. Jeg håber I har lyst til at læse med næste år også. Jeg har i hvert fald planlagt en masse indlæg.

Husk nu at passe på jer selv.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny skin care rutine mod akne