Mine julegaver – Louise Bennetzen
Mine planer i julen

Mine julegaver

Hej piger, endnu en gang glædelig jul. Jeg håber I hygger jer. Traditionen tro vil jeg vise jer, hvad jeg har fået i julegave. Men først vil jeg gerne lige sige, at jeg altså ikke laver de her indlæg hvert år, for at prale, men fordi jeg selv er super nysgerrig på, hvad andre har fået. Også som inspiration til en anden gang, jeg skal ønske mig noget. Så derfor tænkte jeg, at det kunne være, at nogle af jer søde læsere derude også var nysgerrige på, hvad jeg har fået.

Nå men hvad fik jeg så?

Af min søster fik jeg Diors parfume Joy.

Af min kæreste fik jeg Louis Vuittons Nano Monogram Armbånd.

Af mine svigerforældre fik jeg et vaffeljern (der var ikke lige plads til det på billedet)

Af min bedste veninde fik jeg to par øreringe og en ring fra Pilgrim (her & her – jeg kunne ikke finde ringen online).

Af mine forældre fik jeg en kjole fra Ganni, Papmaché Reglen af Hella Joof, Georg Jensen julepynt, et manicure kit fra Le Mini Macaron og et gavekort til Hunkemöller.

Jeg har desværre ikke så meget tæt familie efter min mormor og morfar døde, da der er lidt problemer både på min mors og fars side. Jeg tror, det er det mine forældre prøver at gøre lidt op for ved at give mig og min søster flere gaver. Så søde som de er.

Jeg synes i hvert fald, jeg er blevet virkelig forkælet her til jul. Det håber jeg også, at du synes. Hvad fik du i julegave?

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine planer i julen