Make Your Own Christmas Calendar – Louise Bennetzen
My Very Own Makeup Look

Make Your Own Christmas Calendar

/1/ /2/ /3/ /4/ /5/ /6/ /7/ /8/ /9/ /10/ /11/ /12/ /13/ /14/ /15/ /16/ /17/ /18/ /19/ /20/ /21/ /22/ /23/ /24/

Jeg sad lidt og kiggede efter julekalendre på nettet den anden dag, og jeg kunne ikke rigtig finde nogle gode. Derfor har jeg sammensat min helt egen, som I kan bruge til inspiration, hvad enten det er til veninden, kæresten, din mor eller dig selv. Der er i hvert fald flere af tingene, jeg godt kunne tænke mig. Alle tingene er ret budgetvenlige. De ligger fra mellem 10 kroner til lige unde 200 kroner. Noget af det er julet, andet ikke. Jeg ville helst ikke gå helt overboard, selvom jeg allerede glæder mig til jul. Glæder I jer også?

The other day I was looking for Christmas calendars online, and I couldn’t find any good ones. So I decided to make my own you can get inspiration from, whether it’s for your girlfriend, mother or yourself. I wouldn’t mind getting a lot of these things. Everything is on pretty budget friendly with prices from £1 to £18. Some of it is christmassy the rest aren’t. I didn’t want to go completely over board, even though I already am looking forward to Christmas. Are you excited as well?

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My Very Own Makeup Look