Kan man være for ærlig i sengen? – Louise Bennetzen
10 tips til at få billigt tøj til at se dyrt ud

Kan man være for ærlig i sengen?

Ærlighed kan i nogle situationer være svært. Til trods for, at man jo ikke rigtig hjælper nogen, ved ikke at være ærlig. Især ikke i sengen, hvis du spørger mig.

Her den anden dag så jeg en video med Carla Mickelborg, hvor hun kom ind på, at sex var blevet bedre, jo ældre hun var blevet. Blandt andet fordi hun var holdt op med at please fyren så meget, og i stedet for også ville have noget ud af det selv. Jeg sad en lille smule i chok. Men jeg synes også, det var ret interessant, for hvor mange kvinder på min alder har det egentlig på den måde? At de ikke tør være helt ærlige i sengen.

Jeg siger det bare ligeud: Det skal sgu’ være noget af en drømmefyr for, at han ved lige præcis, hvad han skal gøre imellem lagerne hele tiden. Måske er du heldig, at hans eks har peget ham i den rigtige retning. Men der er altså ingen kvinder, der er ens. Så at forvente, at han gør lige det du gerne vil have uden at sige noget, er lidt at forvente det umulige, synes jeg.

Selv synes jeg, at sex har rigtig meget med kommunikation at gøre. Og min kæreste og jeg er meget åbne omkring at snakke om det. Jeg må ærligt indrømme, at det var lidt grænseoverskridende for mig i starten. Men nu tænker jeg faktisk ikke særligt meget over, hvad jeg siger til min kæreste, når vi har sex. Faktisk tænker jeg ikke engang over, hvordan jeg siger det.

Til gengæld synes jeg tit, at jeg læser i forskellige blade, at man skal passe på med, hvordan man “kritiserer” mænd for deres præstation i sengen. Men jeg synes nu mere, at det virker som om mænd bare gerne vil gøre det godt (uden at være en ekspert på området). Ligesom vi kvinder gerne vil. Min kæreste vil i hvert fald helst have, at jeg er helt ærlig hver gang. For hvis jeg er helt ærlig, når det en gang imellem ikke er så godt, så ved han jo også, at jeg er oprigtig, når det er super godt.

Nu er det ikke fordi jeg vil lyde vildt feministisk, men i bund og grund hjælper vi jo ikke rigtig de stakkels mænd ved ikke at sige noget. Det får dem bare til at tro, at det de gør nu er super. Og hvis vi så sender dem videre, giver vi jo bare problemet videre til den næste kvinde. Og hvis vi beholder dem, bliver det pludseligt lidt meget op ad bakke, hvis vi ikke tør være ærlige.

Så hvis jeg skal sige det selv, så nej. Jeg synes ikke man kan være for ærlig i sengen. Og jo før man er det, jo bedre.

Men hvad synes du?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 tips til at få billigt tøj til at se dyrt ud