Jeg er hjemme igen – Louise Bennetzen
Jeg pakker til London

Jeg er hjemme igen

Hej piger, så er jeg hjemme igen fra London. Vi har haft en super god tur, hvor jeg helt har kunne koble af. Jeg har faktisk slet ikke tænkt på studiet, men bare nydt at oplevet noget andet. Det har været super skønt.

Jeg er ked af, at jeg ikke har fået blogget, mens jeg var af sted, men vi lavede simpelthen så meget, at jeg ikke lige kunne finde tiden. Til gengæld skal jeg nok få lagt noget op omkring turen. Jeg har i hvert fald en masse ideer til, hvad jeg gerne vil dele med jer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg pakker til London