Jeg er hjemme igen og gul buksedragt – Louise Bennetzen
Jeg har brugt alt for mange penge

Jeg er hjemme igen og gul buksedragt

modern-girl-buksedragt-1 modern-girl-buksedragt-2 modern-girl-buksedragt-3Hej venner! Jeg er hjemme i Danmark igen og har været det i nogle dage og vejret er ikke helt, hvad jeg havde håbet, haha. I morgen får jeg, som så mange andre, svar på om jeg er kommet ind på et studie. Jeg glæder mig helt vildt til at starte, men jeg venter lige med at fortælle jer om det, indtil jeg er kommet ind.

Som I nok kan se på billederne, så er de ikke taget i Danmark. Jeg har et par outfits fra Frankrig, som jeg ikke har delt med jer endnu og det her er et af dem. Jeg er helt vild med den her buksedragt, men kan desværre ikke huske, hvor den er fra. Jeg har fundet en, der minder lidt om her. Sandalerne er til gengæld fra Bianco.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har brugt alt for mange penge