Instagram Recap – Louise Bennetzen
Snakeskin Obsession

Instagram Recap

Som enhver anden “god” blogger har jeg selvfølgelig også en Instagram profil. Så jeg tænkte at jeg ville jer nogle af billederne her på en kedelig x. Totalt i selvpromoveringens navn, haha. I kan jo tage et kig, hvis I har lyst. Jeg er nok kommet til at nørde lidt for meget med det, men der skal faktisk ret meget arbejde til, hvis man gerne vil have at ens feed passer sammen. Og så synes jeg det er ret sjovt, da jeg godt kan lide æstetikken bag alting. Jeg håber I har en god xx!
As any other “good” blogger I of course also have an Instagram account. So I thought I would show you some pictures here on a boring x. Totally self promotion, haha. You can take a look f you want. I think I’ve gotten a little obsessive with it, but it actually takes some work to make you feed work together. And I think it’s a bit fun as I really like aesthetics. I hope you have a nice xx!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snakeskin Obsession