Highwaisted retro – Louise Bennetzen
Hvor har jeg været?

Highwaisted retro

popupshop-2popupshop-1REKLAME

Køb her: T-shirt Jeans Watch Belt Necklace & Necklace

Hej venner, som I nok kan se på billederne, så er de ikke taget i Danmark. Som I måske har set på Instagram, så har jeg været et smut i Sydfrankrig. Ja, selvom jeg er startet på universitetet, får jeg åbentbart stadig efterårsferie.

Jeg vil gerne vise jer det her outfit, da jeg er blevet helt vild med de her jeans og den her t-shirt. Jeansene er fra Zara og t-shirten er fra et dansk mærke kaldet POPUPSHOP. Jeg fik den til et PR-event, og syntes egentlig bare, at det var en lækker farve, indtil jeg fik fat i den. For hold op, hvor er det lækker kvalitet. Det er hundrede procent økologisk bomuld. Normalt skriver jeg ikke om ting, jeg får, men jeg synes det her er et fedt mærke, hvor man virkelig kan mærke på stoffet, at det er kvalitet. Med alle de billige t-shirts man normalt render rundt i, så kan man mærke, at der er en stor forskel. Og så skader det heller ikke, at det er dansk og bæredygtigt. Hvad synes I? Går I op i, at noget er bæredygtigt, eller er prisen vigtigtere?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor har jeg været?