Go Traveling Live Event – Louise Bennetzen
Billig vægreol fra Jysk

Go Traveling Live Event

Hej piger, igår var jeg til et rejseevent med Go Traveling International, og det var et lidt sjovt koncept, så jeg tænkte, at jeg ville dele det med jer her på bloggen.

Det var et rejseevent og hele ideen var at netværke, så influencers kunne mødes med firmaerne face til face i en form for speed dating. Der var simpelthen sat en masse små borde op, hvor forskellige hoteller, flyselskaber og lignende holdt til, og så gik man rundt og “datede” de forskellige. Det var en super god måde at få en masse forbindelser.

Efter speed datingen var der forskellige oplæg med influencers fra hele verden. Der var blandt andet Nois7, som er en digital kunstner, som I helt sikkert skal tjekke ud på Instagram. Hans billeder er så flotte!

Udover det var der selvfølgelig lidt mad, lækre drinks og en masse søde influencers. Min veninde Victoria var også med, sammen med nogle af de andre piger fra Looklab, så det var super hyggeligt. Jeg håber, I også har haft en god weekend!

Ps: Jeg er den største gin & tonic fan, så jeg var også ret meget fan af den her væg. Gad vide om vi kan få installeret sådan en i vores stue?

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Billig vægreol fra Jysk