Get Inspired By: Victoria Hondros – Louise Bennetzen
Det lavede vi i London

Get Inspired By: Victoria Hondros

Hej piger, i dag vil jeg fortsætte en meget spændende serie. Nemlig min “Get Inspired By” serie, hvor jeg vil snakke med en masse inspirerende influencers. Idag skal vi lære smukke Victoria Hondros lidt bedre at kende. Victoria står bag bloggen Victoriamh, er 22 år, og bor lige nu i Valby, men er ved at flytte til Frederiksberg. Jeg læser selv Victorias blog, og følger hende på Instagram, hvor hun har den lækreste stil. Så jeg er virkelig glad for, at hun vil være med. I kan finde hendes Instagram her.

Hvad laver du til dagligt?
Til daglig læser jeg pt. HF enkeltfag, hvor jeg lige nu har det fuldtid. Ved siden af arbejder jeg i Collage the Shop i Illum, hvilket jeg er super glad for, og så har jeg jo også bloggen som jeg går meget op i og ser som et arbejde.

Hvordan vil du beskrive dig selv med tre ord?
Kærlig, følsom og målrettet.

Hvad er din største drøm?
Uha, den er svær. En drøm kan være mange ting. Kortsigtet drømmer om at komme ind på min uddannelse, og færdiggøre den. Udover det hvis vi tænker i det lange løb, så drømmer jeg om at skrive en bog og rejse rundt omkring i verden og opleve forskellige kulturer. Ser vi på det i det meget lange løb, så drømmer jeg om at flytte til Paris med en evt. kæreste og udleve alle mine drømme der.

Hvorfor begyndte du at blogge?
Jeg har altid skønnet på at skrive. Det har altid været mit frirum, og der jeg har været kreativ. Jeg var så heldig at blive headhuntet til Looklab, og da jeg fik muligheden tænkte jeg, at jeg ligeså godt kunne springe ud i det, hvilket virkelig har givet pote.  

Er du bange for at blive opfattet som overfladisk, fordi du er influencer?
Ja til tider. Jeg forsøger bare at være mig selv 100%, og så må andre selv danne deres mening om mig. Jeg ville i hvert fald aldrig lave om på mig selv for andres skyld. Influencers er jo bare helt normale mennesker, og jeg håber bare ,at mine følgere kan mærke at jeg ikke er overfladisk og gør det for de forkerte grundlag.

Er der noget, du ikke kan lide ved at være influencer?
Det kan være utroligt svært nogle gange, at finde ud af hvad man skal dele med ens følgere, men der er ikke decideret noget som jeg ikke kan lide ved det. Jeg elsker at arbejde med min Instagram og bloggen.

Hvem inspirerer dig?
Det er klart norske Janka Polliani. Hun er både influencer, blogger og journalist. Hun har den lækreste stil, og den måde hun er på er ret så fascinerende. En meget smuk kvinde som jeg klart er inspireret af. 

Hvordan vil du beskrive din stil?
Det må være minimalistisk, rå, men med et feminint touch.

Hvad er dit drømmekøb?
Hvis vi taler tøj/sko så må det være Speed trainers fra Balenciaga.
Taler vi tasker så er det klart Gucci GG Marmont leather belt bag.  

Hvad er dit bedste beauty tip?
Vand, vand og atter vand. Drik en masse vand, og vask altid dit ansigt i vand morgen og aften. Hvis man skal bruge nogle produkter, så er mine ynglings klart dem fra Avéne da produkterne er til sensitiv hud som min.

Hvornår er du lykkelig?
Den er meget svær at besvare syntes jeg. Jeg er lykkelig når mine nærmeste har det godt.  

Har du et godt råd til upcoming bloggere?
Spring ud i det, du har intet at miste!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det lavede vi i London