Favourite Looks from CPHFW – Louise Bennetzen
Just In: Marc Jacobs Bag

Favourite Looks from CPHFW

Ovenover ser I mine yndlings looks fra Copenhagen Fashion Week fra sidste uge. Jeg er personlig helt vild med Malene Birgers kollektion. Den får mig næsten til at glæde mig til efteråret. Hendes looks var edgy men stadig klassiske og tidsløse. Lige min stil. Ellers var det især Birger Christensen, Fashion Hong Kong og Ganni der fangede mig. I kan se alle kollektionerne fra CPHFW her. Hvilken er jeres favorit?

Above you find my favourite looks from Copenhagen Fashion Week from last week. Personally I’m crazy about the collection from Malene Birger. It almost makes me excited about fall. I think her looks were edgy but still classic and timeless. Just my style. Other than that I really liked Birger Christensen, Fashion Hong Kong and Ganni. You can see alle the collection from Copenhagen Fashion Week here. Which ones are your favourites?

41 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Just In: Marc Jacobs Bag