Ekstra Procenter på Last Minute Sale – Louise Bennetzen
This Week #25

Ekstra Procenter på Last Minute Sale

Hej piger, i aften har jeg et lille tip til jer. Nemlig at Boozt har 10% ekstra på tusindvis af deres udsalgsvarer.

Jeg har gjort det til mit speciale at finde gode tilbud under udsalgsperioderne, da det betyder, at jeg kan få fat i lækre mærker som Baum & Pferdgarten, Designers Remix og Ganni til en brøkdel af den oprindelige pris. Så vigtigt er det ikke for mig, at være den første der følger de forskellige trends, jeg vil hellere spare pengene.

Derfor har jeg fundet et par af de lækre styles, der lige nu er yderligere 10% på, men du kan finde dem alle her. Du skal bruge koden “NOW10” og shoppe for minimum 899 kroner. Tilbuddet gælder kun i dag.

Shop her: /1/ /2/ /3/ /4/ /5/ /6/

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

This Week #25