Derfor var jeg som et lille barn i fredags – Louise Bennetzen
Fede steder der holder Black Friday

Derfor var jeg som et lille barn i fredags

tivoli-3 I fredags var jeg seriøst det største barn. Min kæreste og jeg var taget ind for at se lysene blive tændt på D’Angleterre. Vi stod som to sild i en tønde og fik egentlig kun et sideview, men det var stadig virkelig flot at se. Og lad os være ærlige, vi var jo aldrig kommet ud igen, hvis vi havde stået inde i midten. Bagefter gik vi ned ad Strøget og var et smut inde i Det Gamle Apotek. Jeg hoppede næsten op og ned af fryd, fordi jeg elsker jul. Og nu hvor jeg er flyttet hjemmefra, havde jeg en god nok grund til at købe julepynt, da jeg ikke rigtig har noget. Til gengæld var det, det eneste jeg købte på Black Friday udsalg, så jeg er ret stolt.

tivoli-4Bagefter gik vi ned igennem Nyhavn og julemarkedet dernede. Jeg har tudet min kæreste ørene fulde om julemarkeder de sidste to uger, så som sagt var jeg et lille barn. Vi kom faktisk igennem flere for vi endte på Kongens Nytorv, hvor vi var startet, men nu var menneskemængden bare væk, så vi kunne gå og kigge i fred. Her kom jeg også til at købe lidt julepynt, ups.

tivoli-1Efter at have fået det mindste julede mad – nachos – tog vi i Tivoli, som jo har pyntet op til jul. Det var magisk. Som de fleste af jer nok ved, så pynter Tivoli jo op med lys, træer og det hele fra slut november og til 31. December. Jeg har været der flere gange, men er også sådan en person, der bliver glad af at gå op af Strøget, når lysene er tændt, så jeg kan komme der en million gange, uden det slukker min glæde.

Vi gik bare lidt rundt, tog nogle billeder for nogle turister og drak et glas gløgg. Eller det vil sige, min kæreste gjorde og jeg konstaterede endnu en gang, at jeg stadig ikke kan lide det. Altså lige efter jeg havde givet 40 kroner for en kop, haha. Er jeg den eneste, der er 20 og stadig ikke kan lide gløgg?tivoli-2Men anyways det var i hvert fald super hyggeligt. På vej ud købte jeg det fineste julepynt fra Brink Nordic, som I også kan se på billedet. Det er håndlavet, så jeg kunne simpelthen ikke lade være. Og nu ved jeg godt, det lyder som om jeg har flænset mit kort på julepynt, men så galt er det ikke. Er jo trods alt studerende. Jeg har bare en eller anden romantisk fantasi om at gå og samle på det forskellige steder fra. Så jeg køber et stykke her og et stykke der. På den måde har det en historie.

Men – pointen med min lange enetale her er i hvert fald, at hvis du elsker jul ligeså meget som mig, så skal du helt sikkert tage et smut i Tivoli inden den 31. december. Det samme gælder julemarkederne. Der er åbenbart et hav af dem i København, har jeg fundet ud af.

Da jeg så kom hjem i fredags indså jeg, at der stadig er en helt uge til december. Jeg har det virkelig som om vi er midt i december, men man har vel lov til at starte tidligt😂

4 kommentarer

 • Virkelig skønt indlæg 😀 Jeg går selv lidt amok i julepynt i år, netop også fordi jeg er flyttet hjemmefra og skal have opbygget mit eget, hehe <3 Jeg kan godt lide idéen med at købe fra lidt forskellige steder, så pyntet har en historie/vækker minder 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Modern Girl

   Tusind tak! Jamen så er vi jo i samme båd 😀 Jeg synes det er hyggeligt at købe julepynt, så vil gerne trække det ud. Elsker butikker som Det Gamle Apotek og så er Søstrene Grene også lidt blevet mit yndlings sted for tiden😂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thanks for sharing the first super lovely picture!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fede steder der holder Black Friday