Billig vægreol fra Jysk – Louise Bennetzen
Miss Danmark Velgørenhedsgalla

Billig vægreol fra Jysk

Hej piger, jeg har ledt og ledt efter en vægreol til mit soveværelse i et halvt år nu. Den skulle have smalle træhylder, fordi den skulle hænger over skrivebordet og så skulle den meget gerne have en sort metalramme. Og jeg har simpelthen ikke kunne finde noget. Alt hvad jeg har stødt på, har enten haft for brede hylder eller kun været af sort metal. Jeg har ikke kunne finde noget i træ.

Indtil nu. For i fredags fandt jeg den perfekte vægreol – i Jysk! Og så til sølle 300 kroner. I den første butik jeg fandt den i, var den udsolgt, så det virker som om, den er ret populære. Derfor vil jeg også skynde mig at give tippet videre til jer. I kan finde vægreolen her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Miss Danmark Velgørenhedsgalla