Beautiful Rosegold iPhone Cover – Louise Bennetzen
Disney Jeans and Sweater

Beautiful Rosegold iPhone Cover

iPhone cover modern girl
iPhone cover modern girl

Hej venner! Jeg har haft så svært ved at finde et cover til min iPhone 7, at jeg simpelthen bliver nødt til at vise jer, det jeg nu har fundet. Problemet var nemlig, at jeg synes mobilens design er så smuk i sig selv, at et cover faktisk bare “ødelægger” den. Men så fandt jeg det her, og jeg bliver simpelthen nødt til at give tippet videre. Det er det første cover, jeg nogensinde har haft, hvor jeg faktisk synes, at telefonen bliver pænere af det. Det er ligesom om de skinnende kanter bare giver den et luksuøst look og færdiggør designet. Og så til sølle 9 kroner! I kan finde coveret her. Hvad synes I?

Hi guys! I’ve had such troubles finding a cover for my iPhone 7, so I just have to show you, the one I’ve finally found. The problem was, that I think the design of the phone is so beautiful by itself that a cover sort of ruins it. But then I found this, and I just have to show you. Its the first cover I’ve ever had, where I actually think the phone gets prettier of it. It’s as the shiny borders just give the phone a luxurious look and finish the design. And it only cost £1! You can find it here. What do you guys think?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Disney Jeans and Sweater