Hjælp kloden med at trække vejret – Louise Bennetzen
Min Tatovering

Hjælp kloden med at trække vejret

[Reklame: Smykkerne er modtaget som gave] I dag er det Earth Day (Jordens Dag), som er en tradition der blev startet for at gøre opmærksom på jordens klimaproblemer. Og i den forbindelse har jeg nogle spændende nyheder, som jeg gerne vil dele med jer.

Som I måske ved arbejder jeg hos smykkefirmaet byBiehl, og vi har i anledning af Earth Day lanceret en ny kollektion kaldet Jungle Ivy. Kollektionen består af øreringe og ringe, der alle hylder naturen med deres fine designs. Men smykkerne hylder også naturen på en anden måde. Fordi for hvert Jungle Ivy smykke, der bliver solgt, vil vi plante et mangrovetræ på Madagaskar eller Indonesien.

Vi har valgt mangrovetræet, fordi det er verdens mest CO2 sultne træ. Med den globale opvarmning er der virkelig brug for så mange mangrovetræer som muligt! Derudover hjælper projektet, Eden Reforestation Projects, også lokalbefolkningen ved at skaffe arbejde, og derigennem en bedre levestandard.

Billede af bæredygtige smykker.

Vi har også valgt at plante 1000 mangrovetræer når #bybiehlgivesbacktonature er blevet brugt 500 gange sammen med et af Jungle Ivy smykkerne på de sociale medier. Jeg er virkelig stolt af at arbejde et sted, hvor vi prøver at gøre en forskel for vores klode. Og jeg håber virkelig, at I har lyst til at støtte projektet så vi kan gøre en så stor forskel som muligt.

Jeg har et par af kollektionens øreringe på, men der findes også ringe. Derudover fås smykkerne også både i guld og sølv samt med og uden sten.

Jeg har nu plantet et mangrovetræ, og derfor hjulpet kloden med at få lidt mere ilt. Hvad med dig?

Du kan finde hele kollektionen her.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min Tatovering