A piece of Southern France – Louise Bennetzen
DIY shorts

A piece of Southern France

Hej venner! Tænkte at jeg ville lave den her post lidt anderledes og fortælle jer lidt om hvad jeg har lavet den sidste uges tid. Min bedste veninde har været her, og det har været skide hyggeligt. En på min alder der snakker dansk, udover min søde lillesøster. Min lillesøsters kæreste kom også, så hele 3 mennesker til at underholde mig! Næste spørgsmål er så: Hvad har vi lavet? Vi har været på stranden, hvilket næsten er en nødvendighed i denne her varme. Takket være min lillesøster har vi spillet en masse kortspil. Læst og grint. Og så har jeg ageret guide for min mindre belyste veninde angående fransk kultur. Ej, jeg driller bare. Du ved jeg elsker dig! Men de er alle sammen taget hjem i dag, så jeg bliver enebarn de næste par uger. Min veninde skulle på ferie med sin familie og min søster med hendes kæreste. Min lillesøster er ligeglad, men jeg vil ikke gå glip af en tur til Rom. Specielt ikke når de fleste af mine venner er ude og rejse. Bare rolig, det skal I nok høre om senere. Hvis jeg ikke dør af hedeslag. Over 35 grader! Godt jeg er en museumstype. Praktisk ik? Gratis nedkøling.

Billederne er fra 2 små byer, Gourdan og Saint-Paul de Vence, vi har besøgt, hvor jeg har brugt mine guideskills. Begge helt klart værd at besøge hvis man er i Sydfrankrig. Så nu hvor jeg har vist min bedste veninde dem, synes jeg også I skulle se lidt af dem. Enjoy!

Håber alle har en god ferie! Lad mig høre hvad I laver 🙂

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY shorts