8 ting du kan lave, mens du solbader – Louise Bennetzen
Update på mit liv

8 ting du kan lave, mens du solbader

Billede af en kvinde der er ved at solbade.

Hvis du er bare lidt ligesom mig, så har du behov for underholdning (og en pool 10 meter fra dig), når du skal solbade. Jeg elsker at ligge ude i solen, men når det føles som om jeg er ved at smelte. Hvilket det hurtigt gør. Kan det være meget rart at have noget, der kan distrahere en. Og siden ens mobil ikke altid er til meget nytte ude i den glohede sol, skal der også andet underholdning til. Så her får du simpelthen min liste over distraktionselementer til, når du skal solbade.

1. Læse

Ja, det er en klassiker, men man går altså heller aldrig galt i byen med en god bog. Eller et blad. Der er bare noget ved at ligge ved stranden og vende den ene side efter den anden. Uanset, hvilken type side det er. Læs min anbefaling til “5 gode bøger til kvinder“, hvis du mangler lidt inspiration til læsningen.

2. Lytte til musik

Endnu en sikker vinder. Det er så en af de få ting, man kan bruge sin mobil til ude i solen. Så længe man bare sørger for at lægge den under noget, så den ikke bliver totalt overophedet.

3. Lytte til podcast

En lille upgrade fra musikken, og man når til podcasts. De er en af mine absolut yndlings ting at lytte til, når jeg soler. Og hold op hvor er der mange gode! Du kan læse min anbefaling til “5 gode sommer podcast til kvinder“, hvis du er podcast nybegynder.

4. Løse en kryds & tværs

Eller en sudoku. Det er vist ret godt i forhold til at holde hjernen i gang. Og så er det noget, man faktisk kan engagere hele familien eller ens venner i, når man rammer et ord, man ikke kan finde ud af.

5. Sove

Uanset om det er hjulpet på vej af et par drinks ved poolen, eller ej. Der er altså ikke noget mere afslappende end lige at tage en lille lur ude i solen. Så længe du har allieret dig med en, der vækker dig, inden du ligner en krebs.

6. Quizze

Det her punkt kan blive tilpasset lige præcis, som du vil have det. Er du på ferie med din familie og har din far en kæmpe viden om fugle? Så er det måske på tide at lære noget nyt. Eller er du på ferie med din veninde, er det måske her de lidt mere personlige spørgsmål skal frem. Uanset, vil en lille quiz få tiden til at gå, når I skal solbade.

7. Følge Carrie Bradshaws eksempel

Hvis du ligger og soler et sted med mange fyre, har jeg den perfekte leg for dig og din veninde. Og den er tyvstjålet direkte fra Sex and the City. Ud af de første 100 fyre, der går forbi, hvor mange ville I så tage med hjem? Jeg garanterer, at I helt sikkert kommer til at lære hinandens smag i mænd. Og får et godt grin.

8. Dagdrømme

Det kan godt være, det lyder kliche. Men det kan faktisk være ret sundt at dagdrømme lidt. Det er også en god måde at finde ud af, hvad du egentlig har af drømme. Og hvad du gerne vil med dit liv. Hvad skal du efter sommerferien? Hvad håber du at opnå de næste par måneder? Det skader i hvert fald ikke at tænke lidt over de ting.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Update på mit liv