The Vintage Bar Review – Louise Bennetzen
Vi har slået op

The Vintage Bar Review

The Vintage Bar er jo ved at være forholdvist kendt her i Danmark. Til de af jer, der ikke ved det, så er The Vintage Bar en webshop, der sælger brugte designervarer – primært tasker. Så man kan sige, at det er en luxury secondhand butik online.

Jeg har kendt til The Vintage Bar i et stykke tid, men det var først i februar, at jeg købte min første taske fra dem. En Louis Vuitton Trocadero 27.

Derfor tænker jeg, at det kunne være fedt for jer, at læse et lille review. Især hvis I også overvejer at købe noget fra deres hjemmeside. Så her har I simpelthen et “The Vintage Bar review”.

Billede af en Louis Vuitton taske købt hos The Vintage Bar.

Tasken

Det er jo altid lidt nervepirrende, når man køber noget online, om det ser ud ligesom man regner med. Men i mit tilfælde så tasken ligeså pæn ud i virkeligheden, som den gjorde på billederne. Den var i super god stand, og man kunne nærmest ikke se, at den var brugt.

Til gengæld lugtede den en lille smule gammel. Men det er selvfølgelig forventeligt, når det er en vintage model. Især en ældre en af slagsen, som Trocadero jo er. Der var også en lille smule ir på hardwaren, men det kunne heldigvis nemt fjernes. Jeg forstår nok ikke helt, hvorfor de ikke lige har fikset det sidste, f.eks. fjernet irren, nu hvor tasken ellers så ud som ny. Men måske var de bange for at ridse hardwaren.

Servicen

Servicen hos The Vintage Bar er super god. Jeg skrev til dem over mail, da jeg havde et par spørgsmål om tasken. De var både super hurtige og søde til at besvare alle mine spørgsmål. De tilbød endda at sende flere billeder af tasken!

Derudover var det super nemt at bestille på deres side, og der gik kun et par dage fra jeg havde bestilt til, at taksen var der.

Sidst men ikke mindst kan man sende tasken retur. Normalt køber jeg ikke designervarer online, fordi jeg gerne vil se det i virkeligheden, inden jeg køber det. Især fordi det jo er ret dyre items. Men det, at der er returret var faktisk grunden til at jeg købte tasken hos the Vintage Bar og ikke andre steder som f.eks. Vestiaire Collective, hvor man ikke kan sende tingene retur.

Sikkerheden

En anden grund til, at jeg prøvede The Vintage Bar er, at de verificerer alle deres items for dig. På den måde er du sikker på, at det du køber er ægte. Det er der såmænd flere steder der gør, men det ekstra fede ved dem er, at du får et ægthedscertifikat med.

The Vintage Bar er et ret godt omdømme, og derfor synes jeg, at certifikatet gør det nemmere at sælge tasken videre, hvis jeg en dag hellere vil have noget andet. Noget jeg virkelig sætter pris på.

Fordele og ulemper

Der er mange muligheder for at købe brugte designer tasker (læs min guide her). Udover The Vintage Bar kan man købe det direkte af folk der sælger på f.eks. Trendsales eller DBA. Man kan købe det fra Luxury Secondhand stores. Og sidst men ikke mindst, kan man købe det fra andre hjemmesider, der minder om The Vintage Bar. Her er den mest kendte nok Vestiaire Collective, som jeg har nævnt tidligere.

Jeg har fundet et par fordele og ulemper, som jeg synes er vigtige, når man overvejer, om The Vintage Bar er den rigtige løsning for en.

Fordele:

  • Returret: Altså kan du prøve og se tingene derhjemme, inden du bestemmer dig. Det er der ikke mange andre webshops, der tilbyder.
  • Ægthedsgaranti: Det er noget jeg mangler, når jeg køber hos en privat person. For hvis du ikke er ekspert kan det være svært at bedømme ægtheden selv.
  • Dansk: Det gør tingene nemmere end for eksempel Vestiaire, der er fransk.
  • Kvaliteten er sikret, altså har de f.eks. tjekket at tasken ikke er alt for slidt.
  • Du får tingene meget hurtigere, end hvis du køber det på en udlandsk hjemmeside, som for eksempel Vestiaire Collective.

Ulemper:

  • Det er dyrere end hvis du køber det fra en privat person på f.eks. Trendsales, fordi The Vintage Bar jo agerer som mellemmand.
  • Udvalget er ikke helt ligeså stort som på andre sider. Igen kan Vestiaire Collective nævnes.

I kan finde deres side her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi har slået op