Min Tatovering – Louise Bennetzen
Mine Påskeplaner

Min Tatovering

Jeg indså her den anden dag, at jeg slet ikke har vist jer min tatovering. Ikke fordi man absolut skal vise sådan noget frem. Men jeg fik en del spørgsmål på Instagram, da jeg teasede med det på story. Så derfor vil jeg også dele det med jer her på bloggen.

Jeg har gerne ville have en tatovering siden jeg var 14, men jeg ville være helt sikker på, at jeg fik lavet det rigtige. Og det tog mig åbenbart 7 år at blive helt sikker. Men i starten af marts fik jeg endelig taget mig sammen til at få lavet en hos Soul of Ink på Frederiksberg. Det var en Jonas, der tatoverede mig og han var super sød. Så jeg kan helt sikkert anbefale dem (find dem her).

Men hvad betyder den så? Jeg har en tendens til at gå lidt for meget op i, hvad andre mener nogle gange. Men i bund og grund er det jo mit liv. Så jeg burde jo være ret ligeglad med, hvad andre synes. De 3 små fugle er derfor en hjælp til mig selv. De er en lille reminder om, at jeg skal lade være med at blive så påvirket af, hvad andre synes. De husker mig på, at jeg er fri til at gøre lige hvad jeg vil.

Faktisk var selve det at få tatoveringen en god reminder om lige præcis det. For folk var ligeglade med, at jeg havde fået en tatovering. Altså ligeglad på den gode måde.

3 hurtige om min tatovering:

Hvor: Soul of Ink

Hvornår: Starten af marts

Betydning: En lille reminder til mig selv om, at jeg er fri til at gøre, hvad jeg vil, og ikke lade mig påvirke af hvad andre synes.

Mit råd: Undersøg hvad det vil sige at få en tatovering. Nu er min lillebitte men jeg satte mig alligevel ind i at mange kan være allergisk overfor den røde farve, at den ikke må få sol (så falmer den) og at man ikke kan tage på badeferie flere uger efter, man har fået lavet den.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine Påskeplaner