Det fineste ur – Louise Bennetzen
Hvorfor får man hukommelsestab når man slår op?

Det fineste ur

[Reklame: Uret er modtaget i gave] Hvis I følger mig på Instagram, har I nok set det her ur et par gange. Men jeg bliver simpelthen nødt til også at dele det med jer her på bloggen, da jeg simpelthen synes det er så fint. Det er fra mærket Olivia Burton, som jeg faktisk ikke kendte før, jeg var så heldig at modtage uret.

Jeg har en del ure, fordi jeg synes de er med til at fuldgøre et look. Og derfor kan jeg også godt lide, når de skiller sig lidt ud. Og det synes jeg virkelig urene fra Olivia Burton gør på en god måde. De er virkelig unikke, men stadig til at style.

Jeg er især vild med de 3D effekter, de har valgt at lave på mange af deres designs. Mit ur har fine lyserøde blomster i 3D, men der var nu også et med en bi, jeg synes var ret fint. Og så er det I rosegold, og hvem kan ikke lide det?

Jeg har i hvert fald fået en masse brug ud af mit ur, og tænker at det bliver endnu nemmere at style sammen med alle pastellerne, der kommer frem nu hvor varmen kommer tættere og tættere.

Jeg har fået mit ur fra Ditur.dk, I kan jo prøve at tage et kig på deres Olivia Burton ure her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor får man hukommelsestab når man slår op?