Hvornår er vi et dårligt forbillede? – Louise Bennetzen
Den perfekte selvbruner mod vinterbleghed

Hvornår er vi et dårligt forbillede?

Der har været rigtig meget snak omkring influencers og de sociale medier her på det sidste. Hvilken virkelighed vi viser, og om vi er transparente nok omkring, at de billeder vi lægger op ikke er hele sandheden. Youtuberen Melissa Bentsen har blandt snakket en del omkring det. Men det jeg tænker er: “Er det virkelig nok at vise at det er fake, hvis man stadig gør det?”

Jeg tænker selv meget over, hvad jeg lægger op. Og jeg vil meget gerne have, at I ved, at jeg altså også bare er en 21-årig studerende, med lidt for mange tanker kørende rundt oppe i hovedet. Derfor prøver jeg også at tage nogle lidt mere personlige emner op her på bloggen, og er altid klar til at svare på jeres spørgsmål.

Men på Instagram bliver det lidt sværere synes jeg. Netop fordi der ikke er så meget plads til at forklare. Der viser man i stedet sit liv i billeder.

Jeg går selv rigtig meget op i at tage pæne billeder, der passer ind i mit feed. Men jeg indrømmer også blankt til alle der spørger, at mine billeder oftest er et resultat af flere hundrede skud og en god vinkel.

Jeg ser selv Instagram mere som en verden af inspiration, end den virkelige verden. Men det er nok også, fordi jeg selv er på den anden side af alle billederne. Jeg ved udemærket godt hvor meget tid, der ligger i hvert eneste billede.

Så skal vi være bedre til at fortælle, at de fleste billeder bare er en illusion? Er det overhovedet nok? Eller vil folk bare gerne inspireres, selv hvis det ikke er hele sandheden?

Jeg ved det ikk. Men én ting jeg ved er, at alle kan se godt ud på billeder. Da jeg startede med at blogge, kunne man ikke tage et eneste godt billede af mig. Det kræver bare øvelse, godt lys og en god vinkel.

Jeg vil meget gerne høre jeres mening, for jeg deler meget gerne ud af mine små tips og tricks. Hvis I altså gerne vil med om back stage på mine billeder.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den perfekte selvbruner mod vinterbleghed