Hvem har ansvaret for orgasmen? – Louise Bennetzen
Alle skal ikke kunne lide mig

Hvem har ansvaret for orgasmen?

Da I virkede til at kunne lide mit sidste indlæg omkring sex (læs det HER), har jeg et andet emne, jeg gerne vil tage op med jer, der er lidt i samme boldgade. Her til aften skal det nemlig handle om orgasmer.

Er jeg den eneste, der altid tager det på min kappe uanset hvem, der ikke kommer?

Hvis jeg ikke kommer, føler jeg mig besværlig. Og hvis min kæreste ikke kommer, føler jeg at jeg fejler som kvinde (selvom mine feministiske idealer skriger indvendig). Og begge dele kan jo i virkeligheden ikke været sandt.

Det kan jo ikke være mig i begge tilfælde. Enten er det mig, der er “besværlig”, og så gælder det samme for min kæreste. Eller også gjorde jeg ikke nok, men så gælder det samme jo igen for ham.

Måske er jeg helt galt på den, men jeg har en eller anden ide om, at det er mere typisk for kvinder at tænke sådan end for mænd. At vi altså tager det hele på os. Jeg håber i hvert fald lidt, jeg ikke er den eneste.

Og ja, det er jo i bund og grund ikke nogens skyld, hvis man ikke kommer. Men sig lige det til mine følelser efter sex.

For det sjove er, at selvom jeg aktivt siger til mig selv, at jeg ikke skal tænke sådan, så sniger tanken sig stadig ind på mig! Måske handler det i bund og grund om det pleaser-gen, jeg snakkede om i sidste indlæg (læs det HER).

Så måske er det ikke kønsbestemt, måske er det personlighed. Eller hvad?

Jeg er ret nysgerrig på, om I har de samme tanker. Så smid meget gerne en kommentar, med hvordan du ser det.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alle skal ikke kunne lide mig