Tilbage til virkeligheden – Louise Bennetzen
This Week #24

Tilbage til virkeligheden

I morgen er det mandag, og det betyder at mit fjerde semester starter officielt. Jeg er virkelig ikke klar til at komme tilbage til virkeligheden. Jeg har slet ikke tænkt over, hvor lang tid det egentlig er siden, at jeg har haft en “rigtig” hverdag. Det er 1,5 måned siden! Til trods for det har jeg lyst til at sætte tiden på pause. Jeg kunne godt lige bruge en uges ferie mere efter den lange eksamensperiode.

Det er lidt ligesom om, at jo mindre jeg laver, jo mere træt bliver jeg. Er jeg den eneste, der har det på den måde? Jeg snakkede med min mor om det her den anden dag. Når jeg har vildt travlt, så har jeg massere af energi (selvom jeg føler mig lidt stresset). Men når jeg så endelig får mere tid, så orker jeg simpelthen ikke lave noget.

Det er lidt sådan jeg har haft det siden jeg blev færdig med min sidste eksamen i tirsdags. Og det er også derfor, at jeg ikke har skrevet så meget. Jeg har bare haft brug for at slappe helt af med Mark og mine forældre. Men nu banker virkeligheden på døren, og man kan jo ikke stoppe tiden (eller jeg kan i hvert fald ikke). Så forhåbentlig resulterer et øget aktivitetsniveau også i et øget energiniveau.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

This Week #24