Tilbageblik på 2018 – Louise Bennetzen
Mine Nytårsplaner

Tilbageblik på 2018

Hej piger, jeg håber I alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg tror, mange af os bruger det nye år, som en mulighed for at reflektere over vores liv. Hvad er det vi gerne vil? Er vi der, hvor vi gerne vil være? Jeg gør det selv hvert år, og synes det er super inspirerende. Selvom man nok burde tænke over det mere end 1 gang om året. Ja, jeg er også en der laver en hulens masse nytårsforsætter (men dem gemmer vi lige til et andet indlæg). Det her indlæg handler nemlig om 2018. Og hvordan mit 2018 har været.

Da jeg satte mig ned og tænkte over det, kunne jeg ikke rigtig komme i tanke om, hvad jeg havde brugt året på. 2017 var et vildt år for mig, hvor jeg opnåede en helt masse. Så derfor virkede 2018 umiddelbart lidt tom. Men efter at have tænkt lidt over det, er der faktisk sket en del.

Fik mine første karakterer på universitetet

Måske virker det lidt underligt, at det her er på listen. Men den første store ting der skete for mig var faktisk, at jeg fik mine første karakterer på universitetet. Jeg snakker ikke så meget om det her på bloggen, fordi jeg helst ikke have, at det virker, som om jeg praler. Og faktisk er det ret grænseoverskridende, at skrive det nu. Men der skete faktisk det, at jeg fik 12 alle mine eksaminer sidste januar. Jeg havde forberedt mig godt, men jeg havde ikke forestillet mig, at det ville gå så godt. Og det samme skete i sommers. Så nu siger jeg lige fuck janteloven. For jeg er faktisk virkelig stolt over at have et foreløbigt snit på 12, nu hvor jeg går på universitetet.

Flyttede i egen lejlighed

Det næste store der skete, var at jeg flyttede sammen med Mark i vores egen lejlighed. Jeg følte mig ikke rigtig hjemme, der hvor boede før. Min roommate og jeg havde ikke god kemi, og der skete nogle lidt ubehagelige ting. Så det var helt fantastisk at kunne flytte – og så endda ind i vores egen lejlighed. Det er altså bare rart at komme hjem til en, der faktisk kan lide en.

Var i London

2018 var desværre ikke det helt store rejseår på grund af uni. Jeg kan ikke lide at droppe forelæsninger, så det begrænser jo lidt. Det – og så SU budgettet. Men jeg har rejst lidt heldigvis. I september tog jeg da også nogle dage fri fra uni (for første gang) for at tage til London sammen med Mark. I kan læse indlægget om turen HER. Men for at opsummere, så hyggede vi os super meget.

Fik et nyt job

I oktober skete der så igen noget nyt. Denne gang fik jeg et nyt job hos byBiehl. Jeg var glad for mit tidligere job (jeg arbejdede som journalist for et nyhedssite). Men min store drøm er at arbejde i modeindustrien, og byBiehl virkede lige som stedet for mig. Derudover gav det mig mulighed for at arbejde med sociale medier og kommunikation på en ny måde. Jeg havde lært det jeg kunne fra mit tidligere arbejde, så det var på tide at komme videre. Og jeg føler, at jeg tog det helt rigtige skridt.

Søgte om at komme på udveksling

Jeg tog endnu et skridt mod min drøm om at arbejde i modeindustrien, da jeg søgte om at komme på udveksling. Jeg har valgt at søge ind på Bocconi i Milano, der er en anerkendt skole med forbindelser til modeindustrien. For at være ærlig, det perfekte sted for mig. Selvom det tog noget selverkendelse og en masse tvivl at nå frem til det (Du kan læse indlæggene HER). Jeg er heldigvis nu helt sikker på, at det var det rigtige valg.

Delte mine tanker på bloggen

2018 var også et år, hvor jeg har brugt rigtig meget tid på bloggen. Bloggen er mit elskede frirum, og i år har jeg været særligt åben og ærlig. Noget der har været lidt grænseoverskridende, men heldigvis noget I har taget godt imod. Så sidst men ikke mindst vil jeg bare lige sige tak, til alle, jer der læser med derude. Det betyder utroligt meget, at I har lyst til at følge med i alle mine rodede tanker. Og det er en kæmpe hjælp, når I kommer med råd, som I for eksempel gjorde omkring udveksling. Så tusind tak fordi I er der.

Det var jo næsten en hel roman at komme igennem, så jeg vil ikke trække det længere ud. Jeg håber I har haft et godt 2018, og nåede de ting I gerne ville. Man kan jo desværre ikke nå alting, det har jeg i hvert fald ikke kunne. Men 2018 var stadig et godt år. Det håber jeg også det var for jer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine Nytårsplaner