This week #20 – Louise Bennetzen
Tilbageblik på 2018

This week #20

Hej piger, i dag får I altså lige et omvendt “This Week” indlæg. Normalt skriver jeg jo de her indlæg om mandagen. Men med nytår og nu eksamenslæsning har jeg simpelthen glemt det. Til gengæld vil jeg gerne fortælle jer lidt om min nytårsaften, så derfor får I et hurtigt indblik i ugen indtil videre, samt resten af ugen.

Mine planer:

  • Mandag var det jo nytårsaften. Det var første nytår, jeg fejrede i København, jeg har nemlig altid været i Grindsted sammen med mine barndomsvenner. Men den her gang fik Mark og jeg et par venner over. Super hyggeligt. Vi fulgtes så over til en temafest vi allesammen var blevet inviteret til. Temaet var år 3000, og jeg synes lige I skulle se vores udklædning. Så hvis I ikke lagde mærke til det, kan I se det på billedet ovenover.
  • Efter at få noget junk indenbord gik jeg allerede tirsdag i gang med at læse til min første eksamen her i januar. Ja, det var en smule brutalt.
  • Torsdag var jeg på arbejde. Og hvor var det rart at lave noget andet end at læse!
  • Weekenden står desværre stadig på læsning. Selvom jeg lidt håber at kunne slappe af søndag. Måske rydde lidt op, eller lave noget kreativt.

Mine tanker:

  • Nyt år, nye tanker, ik? Sådan fungerer det desværre ikke. Jeg sidder i hvert fald desværre lidt fast i de samme negative tankemønstre. Men synes, at jeg er kommet fremad. Føler til gengæld det fortjener mere end et par linjer at forklare. Har I lyst til at læse et indlæg om min tilgang til negative tanker, stress og hvordan jeg prøver at arbejde med det?
  • Heldigvis kan jeg mærke at mit humør er bedre. Et nyt år giver mig håb, hvor klichée det end lyder. Jeg elsker at lægge planer (aka lave nytårsforsætter). Jeg er endda gået i gang med at bruge en ny kalender/dagbog for at blive bedre til at bruge min tid på det jeg gerne vil, og ikke kun det jeg skal.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilbageblik på 2018