This Week #17 – Louise Bennetzen
Gaven til ham

This Week #17

Hej piger, better late than never, ik? Jeg ved godt, at det her indlæg lige er en dag for sent ude, men jeg har faktisk en virkelig god undskyldning. Eksamen. Siden lørdag morgen har jeg stort set ikke lavet andet end eksamensopgaver og vil I høre det virkelig deprimerende? Det stopper ikke før den 21. Men sådan er det vel bare at gå på universitetet. Til gengæld kan jeg holde en uges juleferie.

Mine planer:

  • Need I say more? Den står på eksamen hele ugen. Og det virkelig irriterende er, at jeg ikke helt ved, hvor lang tid opgaverne kommer til at tage, så jeg kan ikke engang lave planer.

Mine tanker:

  • For at være helt ærlig, så bruger jeg 110% af min hjernekapacitet på eksaminerne for tiden, så derfor er det også det der fylder mine tanker. Jeg er faktisk så sørgelig, at jeg ligger og tænker på statistik (et af de fag jeg skriver opgave i) når jeg ligger i sengen. Kender I det? Når man nærmest er blevet hjernevasket, fordi man har brugt så meget tid på noget.
  • Imens året går på hæld er jeg begyndt at tænke over, året der gik. Jeg laver hvert år et vision board med ting jeg gerne vil opnå (I kan læse sidste års indlæg her). Det virker virkelig godt for mig. Jeg har siddet og kigget på det her års mål og tænkt lidt over, hvad jeg gerne vil opnå næste år. Så jeg er faktisk også begyndt at tænke over, hvordan jeg gerne vil udvikle mig, så jeg er gladere og mere tilfreds næste år.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gaven til ham