This Week #16 – Louise Bennetzen
Min Ønskeliste

This Week #16

Hej piger, så er det mandag igen. Det betyder, at jeg vil jer en lille update på min kommende uge.

Mine planer:

  • Jeg føler mig lidt kedelig for tiden, over at jeg har ikke har en masse spændende planer at dele. Det er bare fordi, at når jeg får virkelig travlt, hvilket jeg har for tiden, så har jeg også virkelig brug for bare at være derhjemme og slappe af. Måske har du det på samme måde. Så lige for tiden er de mennesker jeg ser allermest min studiegruppe. Jeg ser dem faktisk hver dag. Heldigvis er vi ikke blevet trætte af hinanden endnu.
  • Torsdag har Mark og jeg til gengæld planer om at tage ind i Tivoli og se Nødeknækkeren. Det er vildt lang tid siden, at jeg så den sidst. Så jeg håber, at det lykkedes at få fat i billetter, når vi skal købe dem her senere i aften.

Mine tanker:

  • Efter uendelige diskussioner med mig selv (og jer), er jeg endelig kommet frem til en beslutning omkring udveskling. Det er en beslutning, som jeg er rigtig glad for. Der kommer et indlæg op i løbet af de kommende dage, for efter at have snakket så meget om det her på bloggen, føler jeg, at det fortjener sit eget indlæg.
  • Hvor sej min lillesøster er. Hun har lige lagt sin egen sang ud på Spotify. Det ville være vildt fedt, hvis du gad tage et lyt til den her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min Ønskeliste