Min Ønskeliste – Louise Bennetzen
This Week #15

Min Ønskeliste

Jeg ved godt, at der er meget delte meninger om de her typer af indlæg. Men jeg tænkte, at der måske sad nogle derude, der havde brug for lidt inspiration til, hvad de skal ønske sig til jul. Og da jeg har massere af ønsker I år, så deler jeg gerne ud af dem.

Jeg er ikke så god til at ønske mig praktiske ting. Jeg ønsker mig i stedet altid de fine ting, jeg ikke helt har budgettet til, eller som bare ville være lækre at få. Hvis du bor i Københavnsområdet vil jeg virkelig anbefale at du ønsker dig et kort til Tivoli. Jeg har selv (og ønsker mig et nyt) Wild Card, hvilket betyder, at jeg kan komme gratis i Tivoli og prøve alle forlystelserne gratis. Det er super hyggeligt, og en god måde at lave noget gratis, hvis man som mig er studerende.

Ellers er smykker altid et hit for mig, og i år ønsker jeg mig så også det lækreste nattøj fra Victoria’s Secret. Jeg vil ikke gå igennem dem alle, men du kan finde links til mine ønsker herunder.

Hvad ønsker du dig til jul?

Ønsker: NattøjHalskædeManicure KitPapmaché ReglenLouis Vuitton ArmbåndGanni Kjole – ParfumeTivoli Wild CardGeorg Jensen AdventskransHammershøi KrusØreringe

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

This Week #15