Gaven til ham – Louise Bennetzen
10 Hurtige Til Charmaine Lago

Gaven til ham

Jeg synes mænd har fået den nemme opgave, når det kommer til at købe gaver. Uden at lyde alt for generaliserende, synes jeg selv, at der er massere af ting, man kan give kvinder: Smykker, parfumer, tøj. Ja, faktisk skal man bare give os noget der er pænt og så bliver vi glade. Sådan har jeg det i hvert fald selv. Men mænd? Se det er en anden sag. Jeg skal selv have købt en gave til min kæreste. Og det er altså ikke nemt! Slet ikke, hvis det skal være indenfor et rimeligt budget. Jeg tænker, at jeg ikke er den eneste, der har problemer med at finde gode gaver til mænd. Uanset om det er ens kæreste, far eller bror. Derfor har jeg fundet lidt inspiration.

Tingene på collagen har forskellige prisklasser, men kan altid blive tilpasset til, hvad du giver for, da de findes i mange forskellige prisklasser. Hvis collagen ikke er nok, så prøv at tænk over, hvad hans hobbyer er. Kan han godt lide spil? Er han en gamer? Dyrker han en bestemt sportsgren? Min kæreste kan for eksempel godt lide alt med computere heriblandt computerspil. Så der er der en række af gaveideer, heriblandt en gamer-mus, gamer-tastatur, høretelefoner, computerspil og så videre. Jeg tør vædde med, at der er mange gaveideer uanset, hvad hans hobby er.

Jeg håber, det her kunne bruges som lidt inspiration. Ellers smid en kommentar, så kan vi prøve at brainstorme sammen.

Shop her: /1/ /2/ /3/ /4/ /5/ /6/ /7/ /8/ /9/ /10/

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 Hurtige Til Charmaine Lago