Endelig ferie! – Louise Bennetzen
Julekjolen

Endelig ferie!

Hej piger, jeg tænkte, at jeg lige ville komme med en lille opdatering, nu hvor der har været lidt stille på bloggen. Jeg har aldrig nogensinde haft så intense eksaminer. Jeg har vitterligt siddet på skolen fra 9-23 stort set hver dag i over en uge. Det har været virkelig hårdt, men til gengæld har jeg nu ferie! Jeg har glæder mig vildt meget til endelig at få afleveret den sidste opgave, så jeg kan holde ferie. Så det er så lækkert.

Lige nu er mine forældre her faktisk. Vi er lige kommet tilbage, efter at have været ude og spise på Madklubben. Det var første gang, jeg har været der, men super lækkert. I morgen kører vi så til Jylland – både mig og Mark. Så det er ret godt timet, at vi lige kan komme med.

Jeg lover, at jeg nok skal være bedre til at få skrevet, nu hvor de første eksaminer er ovre. Jeg har allerede en masse indlæg linet op, så glæd jer!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julekjolen