This Week #15 – Louise Bennetzen
Cyber Monday: 35% hos Chiquelle

This Week #15

Hej piger, nu er der rod i den igen. Jeg synes ellers jeg har været god til at få det her indlæg ud til jer hver mandag, men nu er den altså skredet. Jeg håber ikke I har noget imod, at læse indlægget på en tirsdag. For jeg synes I hvert fald, at det er hyggeligt at lave, uanset om det er mandag eller tirsdag.

Mine planer:

 • I går var Mark og jeg i IKEA og Jysk for at købe julepynt. Udbyttet var en smule skuffende, men jeg har også lidt fra sidste år, så den her uge skal jeg i gang med at pynte op til jul. Jeg glæder mig!
 • Fredag har vi julefrokost på mit arbejde. Det er en overraskelse, hvad vi skal lave, så det er virkelig spændende. Jeg glæder mig virkelig, det er nemlig første gang, jeg skal til julefrokost med kollegaer. De andre steder jeg har arbejdet, har nemlig ikke holdt julefrokost.
 • Lørdag skal jeg bruge hele dagen på at julehygge. Mark og jeg har nemlig aftalt, at vi skal ind på Strøget, så jeg kan få købt det sidste julepynt, og så skal vi i Tivoli.

Mine tanker: 

 • Udveksling. Som I måske har opdaget fra mit indlæg omkring udveksling (læs det her), så er det noget jeg tænker ret meget over. Deadlinen til at søge kommer nærmere. Men jeg har tænkt mig på at bruge de næste dage på at dykke ned i hvilke fag de forskellige universiteter udbyder, jeg kan få taget en beslutning.
 • Hvor vigtigt det er at omgå sig med de rette mennesker. Her på det sidste har jeg været lidt ked af, at jeg ikke blev inviteret til arrangementer, som piger, jeg anså som mine veninder, holdt, eller altid var med til. Men den sidste uge, har jeg bare indset, at det ikke har noget med mig at gøre. Det er nok bare ikke meant to be, at vi bliver super gode veninder. Man kan hurtigt komme til at føle, at det er en selv, der er noget galt med, men ofte er folk bare ikke betænksomme nok til at huske alle. Og jeg har i hvert fald ikke lyst til at “jagte” nogle, der ikke synes vi er gode nok veninder til at invitere mig. Hvis du oplever noget lignende, så lad være med at give dig selv skylden. Du er helt perfekt som du er, de andre har bare ikke set det, og det er værst for dem 😉
 • Jul. Jeg elsker jul! Så det er meget heldigt, at julemåneden falder sammen med eksamensperioden. På den måde har man noget, man kan glæde sig over, mens man stresser over alle opgaverne.

2 kommentarer

 • Det er en god måde, at se det på – håber du får julet lidt også ind mellem læseriet(:

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Modern Girl

   Ved godt jeg svarer lidt sent, men tak for kommentaren. Jeg har i hvert fald fået julehygget en del indtil videre 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cyber Monday: 35% hos Chiquelle