This Week #14 – Louise Bennetzen
10 Hurtige Til Claudia Bhimra

This Week #14

Hej piger, så er det mandag igen igen. Jeg har desværre ikke så mange vildt spændende planer i den her uge, da jeg har ret travlt med studie og arbejde – men jeg skal heldigvis også lave andet. Derudover er der én bestemt ting, jeg grubler ret meget over tiden.

Mine planer:

  • Den her weekend kommer min familie på besøg, så vi kan julehygge sammen. Jeg ved godt, at det er tidligt med julehygge. Men vi har åbenbart allesammen så travlt, at vi ikke kunne finde en dato i december. Desuden er jeg allerede gået i gang – sorry, not sorry.
  • Som I jo nok ved, så er det Black Friday på fredag hvilket betyder, at jeg skal bruge hele dagen og lørdagen på kontoret med blandt andet at pakke webordre ned. (Pssst byBiehl har 20% på alle smykker)

Mine tanker:

  • Jeg er allerede i fuld gang med at planlægge december og få pakket alt det julehygge jeg kan ned i den måned. Med alle eksaminerne er det nødvendigt med noget planlægning. Hvis du også er studerende, ved du hvad jeg taler om. Men uanset er december bare en travl måned, så lidt planlægning skader ikke.
  • Derudover kredser mine tanker også ret meget om udveksling. Jeg skal søge senest 3. december, men jeg er stadig ret meget i tvivl, om jeg vil af sted. Det må man jo ikke rigtig sige på mit studie, der er meget internationalt, men jeg synes faktisk, at fire måneder er lang tid at bo i et andet land. Jeg er åbenbart lidt mere familiemenneske, end jeg havde troet. Og selvom jeg har lidt svært ved at forlig mig med det, er det bare vigtigst at lytte til sig selv.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 Hurtige Til Claudia Bhimra