This Week #13 – Louise Bennetzen
5 tips til bedre koncentration

This Week #13

Hej piger, så er det blevet mandag igen. Tiden flyver altså bare afsted! Jeg har lagt mærke til, at det ikke kun er mig, der har vildt travlt for tiden. Det har de fleste omkring mig også. Er november bare en travl måned? Men uanset, her er min kommende uge.

Mine planer:

  • Jeg føler mig en lille smule kedelig, men jeg bruger bare meget tid på studiet og arbejdet for tiden. Og det kommer jeg også til at gøre den her uge. Som I måske ved, så har jeg fået et nyt job. Hvis ikke kan I læse mere om det her.
  • Jeg har fået ryddet lidt ud i mit tøj her på det sidste, så jeg har faktisk planer om at besøge The Organic Club. Kort fortalt er det et stort deleskab, hvor man kan bytte tøj for 100 kroner om måneden. Jeg har simpelthen så meget tøj jeg ikke bruger, at jeg tænkte, jeg ligeså kunne aflevere det hos dem, og så få noget “nyt”.
  • Jeg har manglet en taske, der kan have plads til min computer i noget tid nu. Her den anden dag fandt jeg endelig en lækker en af slagsen. Den er brugt (lægger I mærke til temaet?), så jeg skal ud og kigge på den onsdag aften. Mark er så sød, at han gerne vil køre mig. Tasken er nemlig i Klampenborg.
  • Fredag aften skal jeg have drinks sammen med min søde veninde Nikoline, og nogle af hendes veninder. Jeg kunne desværre ikke komme sidste gang, så glæder mig virkelig. Hun har faktisk også en blog, som I kan finde her, hvis I er nysgerrige.

Mine tanker:

  • Jul, jul, jul. Jeg ved godt det er tidligt, men da jeg var hjemme i weekenden skulle jeg pakke noget julepynt ned, som mine forældre skal tage med næste gang, de kommer og besøger mig. Og det fik mig altså virkelig i julestemning!
  • Shawn Mendes. Det er godt nok ikke så meget mine tanker (bare rolig skat), men jeg er virkelig blevet vild med hans nyeste album. Selvom jeg vist er rimelig langt bagefter resten af verden, haha.

Hvad har I af planer den her uge?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 tips til bedre koncentration