This Week #12 – Louise Bennetzen
7 måder at få råd til julegaverne

This Week #12

Hej piger, jeg ved godt, at der er lidt rod i den. Normalt kommer det her indlæg op om mandagen, men jeg nåede det simpelthen ikke. Det må I altså undskylde. Jeg har ikke de helt vilde planer den her uge, men jeg synes alligevel det er ret hyggeligt at opdatere jer. Jeg håber også, I synes det er hyggeligt at følge med.

Mine planer:

  • Meget af den her uge kommer til at gå med studie og arbejde. Jeg har faktisk ingen aftaler med veninder eller andre den her uge. Det virker måske lidt asocialt, men jeg har virkelig bare haft brug for en uge, hvor jeg havde tid til at få styr på nogle ting og ellers bare få klaret de arbejdsopgaver jeg har.
  • Til gengæld skal jeg hjem i weekenden! Jeg skal nemlig hjem til min familien og have and til Mortensaften. Jeg tør faktisk ikke rigtig at give mig i kast med en and selv, men heldigvis har min søde mor ikke samme skræk, haha. Mark tager også med, så det bliver super hyggeligt.

Mine tanker:

  • En del af min tid og tanker går for tiden med mit nye arbejde (læs mere om det her). Jeg startede sidste uge og er helt vildt glad for det. Mit andet job var, som I måske ved, som freelance journalist og selvom det var spændende, var det også lidt ensomt. Især fordi jeg i forvejen bruger ret meget tid alene foran skærmen med alt læsningen. Derfor er det super rart, at have et kontor at møde ind til.
  • Jeg er faktisk allerede kommet i julehumør, er det ikke forfærdeligt? Jeg er en total sucker for jul, jeg elsker det. Og selvom jeg synes, at det er alt for tidligt, at butikkerne har pyntet op, så får det mig altså stadig lidt i julehumør. Selvom jeg ikke er gået i gang med julemusikken endnu – heldigvis! Jeg håber bare ikke, at mit julehumør forsvinder inden jul.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

7 måder at få råd til julegaverne