Hvor godt kender min kæreste mig? – Louise Bennetzen
This Week #12

Hvor godt kender min kæreste mig?

Hej piger, i aften har jeg sat Mark på den ultimative test – kæreste tagget. Jeg har nemlig stillet ham nogle spørgsmål, som han burde kunne svare på. Jeg var selv lidt spændt på, hvor god han ville være til at svare rigtigt. Men jeg kan godt afsløre, at han ikke svarede det hele rigtigt. Ved nogle af tingene, skød han faktisk helt ved siden af. Men som om, det ikke var nok, at jeg udspørger ham på den her måde. Så har jeg selvfølgelig også skrevet det rigtige svar, der hvor han ramte ved siden af. Undskyld skat, jeg håber du kan tilgive mig.

Hvor mødtes vi første gang?

Vi har ”mødt” hinanden mange gange, uden egentligt at vide det. Første gang vi rigtigt snakkede sammen var til en stor fest i et forsamlingshus, langt ude på landet i Jylland. (Rigtigt.)

Hvor kyssede vi første gang?

På dit værelse, et par uger efter at vi var begyndt at ses.  (Rigtigt.)

Hvilken øjenfarve har jeg?

Dine øjne er blå (Rigtigt.)

Hvad er min skostørrelse?

Det afhænger lidt af hvilken sko/støvle der er tale om, men str. 37 som udgangspunkt. (Forkert – jeg er en størrelse 39. Jeg ønsker mig aldrig mere sko af dig skat, sorry)

Hvad er jeg mest bange for?

Kryb. Alt hvad der er småt og har mange ben, kan gøre det til en lang aften uden søvn. (Forkert – min værste skræk er højder og blod. Hvordan kan du ikke vide det?)

Hvilken tv-serie kan jeg godt lide, som du hader?

Vi kan faktisk godt lide mange af de samme serier, men en serie som jeg ikke kan fordrage er Vampire Diaries. (Forkert – det er min lillesøster der kan lide Vampire Diaries.)

Hvor vil jeg helst bo, hvis jeg ikke skulle bo i Danmark?

Du vil gerne bo mange forskellige steder i verden. Du taler ofte om Paris og USA. (Rigtigt.)

Hvem vinder for det meste vores diskussioner?

Du vinder for det meste diskussionerne, halvdelen af gangene fordi jeg tager fejl, resten af gangene fordi du er ekstremt stædig og er god til at forvirre mig. (Jeg har faktisk ikke lyst til at kommentere på den her.)

Hvis jeg vandt en million, hvilke tre ting ville jeg så bruge den på?

Du ville ikke bruge den. Du ville sætte den ind på en opsparing og bare nyde at have dem stående. Ej, du ville nok købe de støvler du har ønsket dig de sidste 3 år, en ny iPhone og en ny Macbook. (Forkert – har du slet ikke set mit skab skat? Jeg ville da tage på den største shoppingtur, hvis jeg lige pludselig blev millionær) 

Hvor lang tid bruger jeg på at blive klar om morgenen?

Hvis du skal i bad, tager det gerne lidt over 30 minutter i alt, men ellers omkring et kvarter. (Rigtigt.)

Hvad er det sidste jeg gør om aftenen?

Kysser mig godnat. (Corny, men rigtigt.)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

This Week #12