20% på toppe til julefrokosten – Louise Bennetzen
Hvor godt kender min kæreste mig?

20% på toppe til julefrokosten

Hej piger, selvom der er et stykke tid til jul endnu, begynder julefrokosterne ligeså stille at nærme sig. Og der kan det altså være lækkert at have et par pæne toppe eller kjoler, man nemt kan hoppe i. Så hvis I står og mangler noget til juletiden (eller andet), kan I lige nu få 20% på alle overdele på Gina Tricots hjemmeside med koden BLOGGERSDELIGHT20.

Det betyder altså, at koden gælder for toppe, bluser, kjoler, cardigans og så videre. Den gælder ikke allerede nedsatte varer eller ting i deres Icona Pop eller Puma kollektion. Men der er stadig en helt masse at vælge mellem. Jeg har fundet mine yndlings items, som I kan se på collagen.

Koden gælder kun i dag.

Shop her: /1/ /2/ /3/ /4/ /5/ /6/

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor godt kender min kæreste mig?