Vend din misundelse til noget godt – Louise Bennetzen
This Week #9

Vend din misundelse til noget godt

Hej piger, jeg har tænkt over, at jeg gerne ville lave det her indlæg i noget tid. Men jeg synes nogle gange, det kan være lidt svært at få skrevet noget ned, der giver mening, når det kommer til de her lidt mere personlige emner.

Jeg tror langt langt de fleste har prøvet at være misundelig, og ofte går jalousi og misundelse hånd i hånd. Men jeg synes faktisk man burde skille dem ad. Jalousi for mig er kun negativt, hvorimod misundelse kan være begge dele. Og det er det jeg gerne vil snakke lidt om i dag.

Det er nemt at komme til at tænke “gid det var mig”, eller “det gad jeg altså også godt”. Det er der som sådan ikke noget negativt i, men det kan nemt gå over i decideret jalousi, hvor man bliver i dårligt humør eller måske ligefrem bliver sur på den pågældende person. Og det er jo egentlig ikke fair.

I stedet burde man bruge sin misundelse til noget konstruktivt. Til at bygge sine egne drømme ud fra. Hvis for eksempel en af dine veninder tager på en fed rejse, der gør dig misundelig, så prøv at tænke over, hvorfor du bliver misundelig. Hvad er det, du gerne vil opnå? Og endnu vigtigere, hvordan kan du så opnå det? Jeg drømmer meget selv, og derfor synes jeg kun det er godt, hvis man kan finde så mange drømme som muligt. Så hvad med at gå på drømmejagt, blandt din misundelse?

Jeg håber ikke det lyder helt hen i vejret. Det er i hvert fald noget, jeg selv har bestræbt mig på de sidste år. Men jeg vil meget gerne høre, hvis I har nogle andre tanker omkring jalousi og misundelse. Så smid meget gerne en kommentar. Det er et meget stort emne, og det kan være godt at få forskellige synsvinkler på det.

Jeg håber I har en skøn aften!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

This Week #9