This Week #9 – Louise Bennetzen
10 Hurtige Til Jennifer Geertsen

This Week #9

Hej piger, denne uges “This Week” er en lille smule kort, men det er simpelthen fordi jeg har ferie. Så jeg har faktisk ikke så mange andre planer end at slappe af. Men her får I alligevel en hurtig opdatering.

Mine planer:

  • Jeg er så heldig, at jeg har efterårsferie den her uge, så jeg er taget hjem til min familie i Jylland for at hygge og slappe helt af. Jeg skal selvfølgelig også læse lidt, men det fortrænger vi indtil videre, haha.
  • Til gengæld har jeg planer om at bruge tiden på en helt masse indlæg til bloggen, og så skal jeg se, om jeg ikke kan finde et eller andet kreativt projekt jeg kan kaste mig ud i.

Mine tanker:

  • Lige for tiden bruger jeg ret meget tid på at tænke over, hvad det er jeg gerne vil med mit liv. Jeg føler, jeg har brug for forandring. Jeg kan nok ikke komme det så meget nærmere lige nu, men forhåbentligt ved jeg det efter en uges grublen. I kender det sikkert godt selv. Man ved der er et eller andet galt, men ikke helt hvad.

Jeg håber I har en hyggelig uge forud (måske har nogle af jer også ferie). Jeg vil meget gerne høre, hvad I har planlagt i kommentarerne uanset.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 Hurtige Til Jennifer Geertsen