This Week #8 – Louise Bennetzen
10 Fede Begivenheder til Kulturnatten i København

This Week #8

Hej piger, så er endnu en mandag kommet, og det betyder, at jeg vil opdatere jer på min uge. Jeg har ikke en speciel travl uge, men derfor skal I da ikke snydes for en opdatering.

Mine planer:

 • Onsdag skal jeg til et Photoshop og InDesign kursus hos CA. CA er en A-kasse, der er gratis for studerende, og den tilbyder en masse kurser. Det her, er det første kursus jeg skal til, så jeg kan desværre ikke fortælle så meget om kvaliteten. Men jeg går ud fra, at det bliver super godt.
 • Fredag skal jeg til Kulturnatten sammen med en af mine veninder. Vi har ikke helt bestemt, hvad vi skal lave endnu, men jeg har en ret god ide om, hvad jeg synes kunne være sjovt. I kan læse mit indlæg om de 10 fede ting, man kan lave til Kulturnatten her.
 • Fredag kommer mine forældre og min lillessøster også herover. Min lillesøster skal til reunion med Miss Danmark, og mine forældre skal til Kulturnatten sammen med nogle venner. Kan I høre, hvor kulturelle, vi er i min familie? 😉

Mine tanker:

 • Lige nu tænker jeg faktisk ikke så meget – helt  bogstaveligt. Jeg har nemlig brugt weekenden på at være syg, så min hjerne fungerer ikke helt optimalt. Jeg har heldigvis fået det noget bedre, så forhåbentlig er det helt forsvundet i løbet af de næste par dage.
 • På mit studie har vi desværre fået en virkelig inkompetent lærer, og det er så uheldigt, at det er i et af de sværeste fag vi har. Så det er faktisk noget rigtig lort. Jeg må indrømme, at det bekymrer mig ret meget, da man på universitetet i forvejen ikke har særlig lang tid til at lære pensum. Vi er nogle stykker der har kontaktet skolen omkring det, men har ikke hørt noget endnu. Hvis nogle af jer, har noget erfaring med noget lignende, vil jeg meget gerne høre, hvad I gjorde. Det skal jo ikke forvandles til en heksejagt, men en lærer på universitetsniveau skal også bare kunne sit stof.
 • Med udveksling der begynder at blive virkeligt, rejsedrømme og en forfalden til Ganni, er jeg begyndt at tænke lidt over, hvordan man bedst sparer op som studerende. Jeg er ikke kommet så langt i mine tanker endnu, men er det måske noget I gerne vil have et indlæg om, hvis det er?

Jeg håber I allesammen har planlagt en super uge!

2 kommentarer

 • Åh, både på gym (tysk) og anatomi på ergostudiet, havde jeg også rædsomme lærer, og i lige netop de fag, der i forvejen ikke var et hit. Typisk :p
  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 Fede Begivenheder til Kulturnatten i København