This Week #7 – Louise Bennetzen
Get Inspired By: Victoria Hondros

This Week #7

Hej piger, så er det blevet tid til endnu en omgang “This Week”. Hvis I har nogle spændende planer eller går og funderer over noget, vil jeg elske at læse om det. Så skriv endelig en kommentar!

Mine planer:

  • Onsdag skal jeg til et oplæg omkring udveksling. Indtil videre er jeg ret sikker på, at jeg vil af sted, men jeg har været en smule i tvivl. Og jeg ved heller ikke, hvor jeg gerne vil hen. Heldigvis har jeg indtil december til at finde ud af det hele.
  • Torsdag skal jeg mødes med en veninde, jeg var i Australien med. Jeg har ikke set hende i lang tid, så det skal nok blive super hyggeligt.
  • Lørdag skal jeg til middag hos en af mine blogger veninder, Nikoline. I kan finde hendes blog The Normcore Rebel her. Hun har også inviteret nogle af hendes blogger veninder, som jeg ikke kender. Det er altid spændende at lære nye mennesker at kende, så vi skal nok få en super god aften.
  • Weekenden skal jeg derudover bruge på at slappe helt af. De sidste mange weekender har jeg enten haft gæster eller været ude og rejse. Begge dele er super skønt, men jeg har virkelig brug for en weekend, hvor jeg kan slappe helt af.

Mine tanker:

  • Jeg går og overvejer, om jeg skal til at organisere min økonomi på en anden måde. Lige nu har jeg en opsparing og en forbrugskonto. Men med udveksling på vej, sammen med udgifter til lejligheden overvejer jeg faktisk om jeg skal prøve Lunar Way eller et andet lignende system. Jeg tror det bliver overskueligt for mig, hvis jeg får flere kontoer. Og det vil også tvinge mig til at spare op til specifikke ting. Er der nogle af jer, der har prøvet det? Så må I meget gerne smide mig en kommentar.
  • Det er nok ikke så underligt, at jeg derudover bruger meget tid på at tænke over udveksling. Jeg er nået til det punkt, hvor jeg skal til at lave pro/con lister. Er jeg den eneste, der er så nørdet, at jeg faktisk godt kan lide at lave dem?

Jeg håber I allesammen får en skøn uge!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Get Inspired By: Victoria Hondros