6 Lækre Vinterjakker – Louise Bennetzen
5 hemmelige steder i London

6 Lækre Vinterjakker

Hej piger, jeg er så småt på jagt efter den perfekte vinterjakke. Jeg synes, der er så mange flotte i år, så jeg kan ikke lige bestemme mig. Derfor har jeg fundet nogle, jeg synes er super flotte, som inspiration til jer og mig selv. Som I måske kan regne ud fra collagen, så er jeg vild med tern. Men jeg kan altså også virkelig godt lide bamsejakkerne. Jeg har set dem flere steder på Instagram, og er blevet helt forelsket. Nu må vi se, jeg har jo desværre ikke et guldkort.

Jeg håber I har nogle hyggelige planer for weekenden. Her er i hvert fald lidt inspiration, hvis I tilfældigvis skal ud og shoppe.

Shop her: /1/ /2/ /3/ /4/ /5/ /6/

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 hemmelige steder i London